ANIVERSARI MOBILITZACIONS Per un finançament i unes inversions justes

Hoy 16 de Noviembre el Grupo Compromís per Ibi se ha sumado a las movilizaciones por el aniversario de la gran movilización que aconteció en la ciudad de Valencia reclamando una reforma de Sistema de Financiación Autonómica. Por ello, dejamos aquí de nuevo la lectura de aquel texto que seguiremos leyendo hasta que se cumpla un trato justo para el pueblo Valenciano.

Manifiesto Castellano

Manifiesto Castellano

Hui 16 de Novembre el Grup Compromís per Ibi s’ha sumat a les mobilitzacions per l’aniversari de la gran concentració que va succeir en la ciutat de València reclamant una reforma de Sistema de Finançament Autonòmic. Per això, deixem ací de nou la lectura d’aquell text que continuarem llegint fins que es complisca un tracte just per al poble Valencià.

Manifest Valencià

Manifest Valencià

 

Arxivat en: Economia i Ocupació, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *